Lobeco breidt assortiment uit met detector van EL.MO Spa

Lobeco heeft het assortiment uitgebreid met de detector IRB60F2 van EL.MO Spa, een vooraanstaande Italiaanse fabrikant van innovatieve beveiligingsproducten.

De EL.MO IRB60F2 is een weerbestendige (IP65) infrarood-lineaire detector met twee beams, ontworpen voor inbraakdetectiesystemen. Deze detector heeft een maximaal detectiebereik van 60 meter en werkt door onderbrekingen in de infraroodstralen te detecteren die worden uitgezonden vanuit de zendermodule (TX) naar de ontvangermodule (RX).

De detector is geschikt voor buitengebruik en is uitgerust met een sabotageschakelaar die voorkomt dat de detector ongeautoriseerd wordt geopend. Bovendien kan het op vier verschillende frequenties werken, waardoor meerdere paren detectoren dicht bij elkaar kunnen worden geïnstalleerd zonder interferentie.

De IRB60F2 kan onder andere (dikke) mist detecteren, waardoor onterechte alarmen worden voorkomen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →