Nauta introduceert Salvus Fermo sleutelkluis en Fermo 7931

Nauta heeft het assortiment uitgebreid met de Salvus Fermo sleutelkluis en Salvus Fermo 7931 als vervangers van de Juwel kluizen. De Salvus Fermo sleutelkluis is ontwikkeld voor het overzichtelijk en veilig bewaren van sleutels. De compacte Salvus Fermo 7931 is ideaal voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen en/of enkele belangrijke sleutels.

De Salvus Fermo sleutelkluis heeft een compact ontwerp met uitwendige afmetingen van 410x330x130 mm en een deur en romp van respectievelijk 8 mm en 6 mm staal. De kluis weegt 18 kilogram en is beschikbaar met 40 of 76 haken voor sleutels en sleutelbossen.

De Salvus Fermo 7931 heeft uitwendige afmetingen van slechts 220x220x130 mm met een deur en romp van 8 mm en 6 mm staal. Deze kluis weegt 8 kilogram en dankzij de compacte afmeting kan de kluis in een auto, boot, caravan of vakantiehuis worden geplaatst.

Bij beide kluizen kan worden gekozen tussen een elektronisch slot (met of zonder noodsleutel) of een sleutelslot voorzien van een halve profielcilinder. Op aanvraag is ook een profielcilinder op maat te plaatsen die is opgenomen in een sluitplan. Er is ook een variant leverbaar die is voorbereid op externe aansturing bijvoorbeeld voor het openen van de kluis op afstand.

Alle sloten zijn gecertificeerd volgens de Europese normering EN 1300, met uitzondering van de kluizen die zijn voorbereid op externe aansturing.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →