Vijfde jaarlijkse Cybersecuritymonitor CBS: zzp-ers minst cyberweerbare ondernemers

Zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) treffen de minste maatregelen op het gebied van cybersecurity, zoals het periodiek installeren van beveiligingsupdates, toepassen van antivirussoftware, encryptie en tweefactorauthenticatie. Met de Cybersecuritymonitor schetst het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) jaarlijks een beeld van de ICT-incidenten waarvan bedrijven en personen in Nederland slachtoffer zijn geworden en de maatregelen die ze ertegen nemen. Voor het eerst is deze keer ook informatie over zzp’ers opgenomen.

PREMIUM
Wil je alle artikelen kunnen lezen? Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle premium artikelen. Neem een digitaal abonnement of log in.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security professionals.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →