Nieuwe reeks IP-camera’s van Ajax Systems

De nieuwe bekabelde IP-camera’s van Ajax Systems bieden hoogwaardige bewaking en garanderen tegelijkertijd privacybescherming. De TurretCam, BulletCam en DomeCam Mini hebben een IP65-classificatie, werken zowel binnen als buiten en zijn gemakkelijk en veilig in te stellen dankzij de wachtwoordloze authenticatie.

Door de verschillende matrixtypen en lenzen voldoen de camera’s aan uiteenlopende behoeften voor videobewaking. Dankzij de geavanceerde streamingtechnologie zijn de camera’s gesynchroniseerd met de systeemgebeurtenissen, waardoor gebruikers snel toegang hebben tot videogegevens en op scenario’s gebaseerde opnames kunnen maken die aan hun wensen kunnen worden aangepast.

De camera’s beschikken over meervoudige accountbeveiliging met 2FA, sessiebeheer en inloggen met wachtwoord of biometrie. Ook bieden ze bediening en configuratie op afstand, ingebouwde AI-herkenning en een digitale microfoon, directe alarmverificatie in hoge resolutie en een IR-verlichtingsbereik tot maximaal 35 meter. De zone voor bewegingsdetectie is aanpasbaar. De camera’s hebben ondersteuning voor een SD-kaart van maximaal 256 GB.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →