Nieuw geïntegreerd beveiligingspaneel Axon van Aritech

Het geïntegreerde beveiligingspaneel Axon van Aritech biedt innovatieve nieuwe functies en mogelijkheden op het gebied van connectiviteit, gebruikerservaring en cyberveiligheid.

Axon werkt naadloos samen met UltraSync voor een optimaal verbonden en geïntegreerd beveiligingssysteem. Apparaatbeheer, plug-and-play connectiviteit en onderhoud op afstand zijn mogelijk via de beveiligde UltraSync cloud, die gehost wordt in Europa. De nieuwe API’s zorgen voor een probleemloze integratie met systemen van derden. Het paneel is achterwaarts compatibel met de meeste systemen van Aritech.

Het moderne ontwerp en de app bieden een snellere configuratie. Het paneel is gebruiksvriendelijk, met een eenduidige look & feel voor alle gebruikersinterfaces in Axon, zodat gebruikers de omgeving herkennen voor een eenvoudige navigatie.

De communicatie tussen apparaten en de cloud is AES-gecodeerd via een veilige VPN-tunnel en beschermd door verschillende niveaus van inloggegevens, waarbij tweefactorauthenticatie en een robuust wachtwoordbeleid worden ondersteund. Het systeem is NIS2-compliant. NIS2 is de tweede Europese richtlijn ter versterking van de netwerk- en informatiebeveiliging in de Europese Economische Ruimte.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →